Nieuws

WEDSTRIJD : BMX West 2 - Rijswijk

Vanmorgen redelijk vroeg op pad. De tweede BMX Trofee West van dit seizoen werd namelijk verreden op de baan van de FCC Rijswijk te Rijswijk. Het weer zat vandaag echt mee, de zonnebrand werd uit de tas gehaald. 22 graden begin april is toch redelijk uitzonderlijk.

  

24 rijders van FCV Schagen vandaag aan de start. Er werd weer goed gereden. Zo zien we onder andere een 5e  plaats in de B-Finale van Nigel Vertelman. Een 4e plaats van Luna Stam in de B-Finale en een 8e plaats voor Fleur Vedder in de A-Finale.

Koen de Graaf haalde een knappe 2e plaats in de A-Finale. Twan van Dorp en Kelvin Stam domineerde de B-Finale Boys 11/Girls 12. Timo Eizinga behaalde de 6e plaats in de B-Finale Boys 12/Girls 13. Tim de Graaf eindigde in de B-Finale op de 2e plaats, Raven Deen op de 6e plaats.

Ook bij Boys 17+ was het spannend in de B-Finale. Mart de Vries kon net Frank Bil voorblijven en de mannen eindigde op de 6e en 7e plaats. Kayleigh van Schagen behaalde de 8e plaats in de B-Finale. 

 

Bij de Cruisers behaalde Jesse Vedder de 3e plaats in de B-Finale -16. Mart de Vries eindigde zelfs op de 3e plaats in de A-Finale, maar dan bij de Cruisers 17-29. In dezelfde klasse werd Dennis Vedder 4e in de B-Finale.

Bij de oude rotten van de Cruisers 40+ werd Tim Funcke knap 4e in de B-Finale en Rob van Haren 8e.

Milan Harsveld, Jim van Haaren, Roy Smit, Fabienne van Dorp, Mike van Haaren, Kaj van der Linden, Jesse Vedder, Dylan van Schagen, Danzel Funcke, Sven van Versteilen, Remco Ehrensperger en Arne Ehrensperger reden allemaal een goede wedstrijd, maar redden het net niet tot een A- of B- Finale.

Het was een mooie sportieve en zonnige dag in Rijswijk. We hopen iedereen weer te zien bij de volgende BMX West, Noord-Holland Cup of TC, waar dan ook in Nederland.