Verjaardagspartijtje

Kinderfeestje

Wil je iets anders dan naar de bowlingbaan, speeltuin, kartcenter, zwembad of bioscoop met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren, dan hebben wij een goedkoop en cool aanbod!

Op de ‘Schager’ fietscrossbaan worden veel verjaardagspartijtjes gehouden. Iedereen die zijn verjaardag op de ‘Schager’ fietscrossbaan wilt vieren, kan bij ons terecht.

Het is voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar en er wordt door de vereniging een BMX-fiets, helm en handschoenen beschikbaar gesteld, maar voor sportschoenen, stevige lange broek (geen joggingbroek) en een shirt met lange mouwen moeten jij en je gasten zelf zorgen.

Hoe ziet het programma eruit? Je komt met je vriendjes en vriendinnetjes aan op het circuit van “Fietscrossvereniging Schagen en Omstreken” en na een welkomstwoordje worden er dan helmen, haarnetjes, handschoenen en echte BMX-fietsen uitgereikt. Na een korte uitleg over het fietscrossen en de veiligheidsregels gaan we oefeningen doen om behendigheid te krijgen met een crossfiets op de baan. We willen graag in een programma van anderhalf uur leren dat jij en je vriendjes redelijk over de gehele baan kunnen rijden van start naar de finish.

Tussendoor nemen we even pauze. Tijdens de pauze krijgen jullie drinken en chips aangeboden.

De kosten zijn € 80,00 tot en met 10 kinderen, voor elk kind extra wordt € 8,00 extra in rekening gebracht.

Voor € 3,50 extra p.p. kan er ook bij de club gegeten worden. (patat met frikandel, kaassouffle of kroket. ) Voor meer informatie en/of een datum vast te leggen neem dan contact op met Martijn Nunnink.